TIETOA YRITYKSESTÄ

Toiminta alkoi koneurakointina -90 luvun alussa maatilan sivutoimena. Koneina oli silloiset maatalon traktorit ja koneet, myöhemmin tuli sitten kaivuri. Maatilalla sijaitsee iso sora-alue johon haettiin luvat maa-aineksien ottamiseen koska sieltä on hyvät yhteydet Miehikkälän kirkonkylän ja Muurikkalan suuntaan.

Toiminnan johtoajatuksena oli tuolloin maansiirto ja maa-ainekset sekä puun lähikuljetukset.

Alueella on voimassa edelleen soranottolupa ja koneurakointia harrastetaan kaiken muun toiminnan ohessa. Maatila on edelleen metsätilana ja pellot vuokrattuna paikalliselle viljelijälle.

Koneurakointi laajeni kuitenkin moniurakoinniksi ajan saatossa. Tehtyäni pitkään koneurakointia alkoi ilmetä kysyntää kiinteistöhuoltopalveluille, lähinnä mökkitalonmiespalveluita ja pientä rakennus ja viherrakennustyötä. Tämä oli hyvinkin luonnollinen kehityssuunta laajentaa palvelua tuolle alueelle.
Nuorena kun on alkanut pelaamaan koneiden kanssa, niin on sitten tullut tutuksi myös tekniikka ja murheet kaluston hajoamisissa ja korjauksissa. Omassa hallissa omien koneitten rassaamisen ohella alkoi tulla pyyntöjä naapurustosta heidänkin autojen ja koneitten korjaamiseksi. Yrityksen palveluihin sisällytettiin sitten myös ajoneuvohuoltopalvelut.

Yritys työllistää jatkuvasti yhden huoltoasentajan ja tilapäisesti palkkalistoilla on ollut jopa 5 henkilöä.

Yrityksellä alkaa olla jo omasta takaakin työvoimaa kun vanhimmat lapset ovat tulleet mukaan toimintaan.

Yrityksen tulevia haasteita on isomman huoltohallin rakentaminen ja korjaamotoiminnan laajentaminen.

Yrityksellä on riittänyt asiakkaita läheltä ja kaukaa, lähinnä etelä-karjalan ja kymenlaakson alueelta. Asiakkaina on niin yksityisiä kuin julkisen sektorin (valtion ja kuntien) sekä isojen kansainvälisten yhtiöiden instituutioita.

Yritys pystyy palvelemaan kaikkia asiakkaita myös vierailla kielillä kuten ruotsiksi, englanniksi, saksaksi ja venäjäksi. Vaalimaan rajanylityspaikan läheisyys luo edellytykset palvella asiakkaita kansainvälisesti. Yritystoiminnasta tulee tuolloin myös monipuolista ja haasteellista johon tämän päivän yhteiskunnassa tulee pystyä vastaamaan.

Yrityksemme tavoitteena on palvella teitä asiakkaana monipuolisesti ja ammattitaidolla sekä kokemuksella ja laadulla johon voi luottaa.
Ottakaa reilusti yhteyttä tai tulkaa käymään jotta voimme tarjota teille parhaan tarkoitukseen sopivan palvelun.

OTA YHTEYTTÄ!
RIKU JOKIMIES/0400 172 580
sähköposti: riku (at) jokimies.fi

 

Media Ahonen 2011