Moniurakointi Jokimies

Historiamme

Toimintamme alkoi koneurakointina -90 luvun alussa maatilan sivutoimena. Koneina oli silloiset maatalon traktorit ja koneet, myöhemmin tuli sitten kaivuri. Maatilalla sijaitsee iso sora-alue, johon haettiin luvat maa-aineksien ottamiseen, koska sieltä on hyvät yhteydet Miehikkälän kirkonkylän ja Muurikkalan suuntaan. Toiminnan johtoajatuksena oli tuolloin maansiirto, ja maa-ainekset, sekä puun lähikuljetukset.

Koneurakointi laajeni kuitenkin moniurakoinniksi ajan saatossa. Tehtyäni pitkään koneurakointia alkoi ilmetä kysyntää kiinteistöhuoltopalveluille, lähinnä mökkitalonmiespalveluita ja pientä rakennus ja viherrakennustyötä. Tämä oli hyvinkin luonnollinen kehityssuunta laajentaa palvelua tuolle alueelle.

Nuorena kun on alkanut pelaamaan koneiden kanssa, niin on sitten tullut tutuksi myös tekniikka ja murheet kaluston hajoamisissa ja korjauksissa. Omassa hallissa omien koneitten rassaamisen ohella alkoi tulla pyyntöjä naapurustosta heidänkin autojen ja koneitten korjaamiseksi. Yrityksen palveluihin sisällytettiin sitten myös ajoneuvohuoltopalvelut.

Yritys työllistää jatkuvasti 4-5 henkilöä, ja tilapäisesti palkkalistoilla on ollut jopa kymmeniä henkilöitä sesonkiluontoisten töiden myötä, kuten esim. talvien lumityöt.

Yrityksellä on riittänyt asiakkaita läheltä ja kaukaa, lähinnä etelä-karjalan ja kymenlaakson alueelta. Asiakkaina on niin yksityisiä henkilöitä, kuin julkisen sektorin (valtion ja kuntien), sekä isoja kansainvälisiä yhtiöitä. Yritys pystyy palvelemaan kaikkia asiakkaita myös vierailla kielillä kuten ruotsiksi, englanniksi, saksaksi ja venäjäksi. Vaalimaan rajanylityspaikan läheisyys luo edellytykset palvella asiakkaita kansainvälisesti. Yritystoiminnasta tulee tuolloin myös monipuolista, ja haasteellista, johon tämän päivän yhteiskunnassa tulee pystyä vastaamaan.

Yrityksemme tavoitteena on palvella teitä asiakkaana monipuolisesti, ammattitaidolla, rautaisella kokemuksella, sekä työn laadulla, johon voi aina luottaa. Pienet tai suuret projektit, meiltä se onnistuu. Ottakaa reilusti yhteyttä, tai tulkaa käymään, jotta voimme tarjota teille parhaan tarkoitukseen sopivan palvelun!

Yhteistyökumppaneitamme mm.:
Haminan varaosakulma, Fixus, Vuoksen kumi, Vannetukku, Raussilan rengas, Miehikkälän Osuuspankki, Suomen rengaskierrätys, Atoy, Kotkan akkukeskus, Purkupojat, Koneosapalvelu, ATS, PP-Autokoneistus, IKH, Raskilan Kone ja Rauta, Rauta-Mako, Haminan Puupojat, Uusi Kaakon Katsastus, Katsastus Kinnunen, Tehohydro, Etra, ELY unohtamatta useita muita paikallisia yrityksiä ja yrittäjiä.

Referenssejä mm.:
Kaakonkaksikon kunnat, Lappeenrannan ja Haminan kaupunki, RVL, Tullilaitos, Poliisi, StoraEnso, Destia, YIT, Palin Granit, LT Granit, Massive Granit, Stammholz, WCargo, FMC, Beweship, ABT-kiinteistöt, Rengasduo, Kymenlaakson sähkö, Lappeenrannan energia, Vision Box, Zsar Outlet, Kymsote, sekä lukemattomia muita yksityisiä henkilöitä ja yrittäjiä.

OTA YHTEYTTÄ!

OTA YHTEYTTÄ

Kotisivut yritykselle tekee Kaakon Nettipalvelu Oy